CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, 17 June 2012

DOUBLE SADNESS ;(

I'm showing you, this is my sunshine, my gladness, my soul :) i call them " adik ". They are very handsome and pretty right. To me, they are sooo attractive and glamorous. Disagree with me?. Try buy 1st, then you feel it. ;)









Okee, i'm fall in love with them. Seriously, mereka ni manje sgttt. tp yg si handsome ni garang sikit, mengalahkan si preety tuuu. Hari2 aku habiskn masa dgn mereka ni. Balik kerje je bagi makan kat mereka then guling2 sikit, buat drama kami. hehe.


TAPI, SEMUA TU TINGGAL MEMORY . . . .


Kenapa adik tinggalkan mama??. Adik tak sayang mama ke???. jatuh air mata aku bila handsome nazak atas tapak tangan aku sendiri. Handsome mati depan mata, ya allah tuhan je tau macam mane perasaan aku mase tu. menggigil tubuh badan ni. Berkali2 aku panggil adikkkkk, sikit pun dia tak bergerak. AKHIRNYA, handsome menghembus nafas terakhir di pelukanku. Sedih yang teramat, aku sendiri tak dapat kawal perasaan. Kalau boleh aku nak handsome hidup balik. Tapi itu tak mungkin berlaku. Ya allah, berat hati ni nk lepaskan dia. . . .


Preety . . . murung sejak kematian handsome, makan pun sikit je. aku sedar yang preety kurang aktif, dia tak secergas dulu. Roda yang dia selalu main tak berpusing pun. Sedih tgk keadaan preety macam tu. Aku dapat rase seolah2 preety akan ikut handsome.After 3week, preety dead. ;(  same with handsome, mati dalam pelukan aku. I cant stand this anymore. Aku menangis sepuas puasnya. Ya tuhanku, give me strenght . . .


Mama doakan "Adik" bahagia disana ~

SUPRISE KOWT!

1st sekali, dapat call from abah. :) oww2! abah nk ape yee. aku pun pickup fon. okeee. rupenye abah ajak dating keluar with mumy sekalii. too me, its weird oke. aikkkk! . tibe2 je ny. must be something wrong somewhre. haaaah! what ever laaaa. important sekali abah yg pickup aku. abah call lagi, ' Along, abah ta ingat laaa jalan nak pergi rumah kauu.'. hahaha. ' tak ape laahhh abah, agak2 da sampai ppum abah call along balik taw'.

bertengkar jugak laaa dalam fon tuu m'cari jalan yang benar. haha. akhirnya sampai ke destinasi yang di tuju iaitu rumahku syurgaku!. erk! tibe2 je keluar ayat skema.tak kesah laa. janji abah da sampai. TAPI ~ ~ ~ ~ ~  makhluk ape yang abah drive ny???. kaku sebentar dimuka pintu. hahaha







bila pulak abah berselera comel ny. pelik sangat ny. terdengar suara halus b'kata. "SUPRISE UNTUK KAUU ALONG". 

SOALAN 1 : sape punye ny?
abah : kauu laa. (muke bersahaja)

SOALAN 2 : sape bayar bulan2?
abah : erkk (muke penuh mkna smbil senyummm)

hummmm, PERSOALANNYA tak terjawab.
 sendiri fikir meyh. haha.
ape2 pun ~~~ SYUKUR LHAMDULILAH, THANKS ABAH ;)